网站标志
商品搜索
您好!欢迎光临北京赛车pk10-历趣网 
购物车
0
点评详情
发布于:2019-9-15 08:28:26  访问:571 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
LOELLE SKÄGGOLJA (Beard Oil )EKO, 30ml Loelle Natural Magnificence
Skäggolja ger både fukt och näring until ditt skägg och till huden underneath skägget. Det håller skägget tätt och på plats, medan innehållet av oljor, natursmör & bivax håller det återfuktat och snyggt. Bra skäggoljor går att köpa både i butik och online. Sedan kommer vi until doften. Nõberu of Sweden Feather Beard Oil är en lättare och tunnare skäggolja. Eftersom oljan återfuktar huden beneath skägget så hjälper den så klart till att minimera torr och fjällig hud i skägget.
Rik på Vitamin E. Eterisk olja från lagerblad har renande och bakteriehämmande egenskaper. Skäggoljan droppas i ena handflatan, för att sen smörjas ut i båda handflatorna och fingrarna. Det har aldrig behövt en milliliter skäggolja och skulle skägget behöva ngn types underhåll så skulle jag kalkylera vilket som blev dyrast, rakblad, eller skäggtrimmer. Arganoljan var tämligen okänd i den internationella hudvårdsbranschen fram until slutet av 1900-talet, men på senare år har denna exotiska gula olja från Marocko gjort sitt intåg i en lång rad produkter för hud och hår.
När skägg växer kan hårstråna irritera hudytan och orsaka en ganska obehaglig känsla, om huden dessutom är torr är risken stor att det även kommer kännas som miljoner myggbett som aldrig slutar klia på kinder och hals. Anledningen until detta är att huden bakom skägget inte får tillräckligt med luft. En perfekt skäggolja för de där mysiga kvällarna som du alltid kommer att komma ihåg.
Efter detta är det dags att applicera övriga produkter som man vill använda för styling av skägget. Skäggolja hjälper until att motverka huden och skäggstråna från att bli uttorkade och då även hårsäckarna. Det finns många fördelar med att använda skäggolja som en del av den dagliga hud- och skäggvården. Until ekologisk skäggolja avdelningen fräscha och uppfriskande skäggoljor kan även Mr Bear Familys skäggolja Citrus anses höra.
Vad många missuppfattar för mjäll, döda hudceller eller flag i skägget är ofta i själva verket svamp. Skaka flaskan ordentligt, och sedan skakar du flaskan lite innan varje gång du ska använda oljan. Kallpressad kokosnötsolja såld som livsmedel både smakar och doftar kokos. Skäggolja gör att du både sparar tid och pengar. Summary hur mycket olja du ska använda beror lite på hur långt och tjockt skägg du har, så du får testa dig fram lite för att hitta rätt mängd.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2009-2010 All Rights Reserved. 茶叶网上专卖店管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:北京赛车pk10,历趣网- 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000